ARN blijft Ecotest gebruiken bij toekomstige beslissingen

ARN Holding, de Holding maatschappij van Auto Recycling Nederland, blijft Ecotest gebruiken bij het nemen van beslissingen op strategisch en operationeel gebied. Arie de Jong, CEO van ARN Holding is enthousiast over de mogelijkheden die de tool biedt om ecologische en economische indicatoren te verbinden met vraagstukken rondom grondstofbehoud. Ecotest is bij ARN uitgevoerd in 2010-2011 en heeft de volledige operationele keten in beeld gebracht. Daarnaast is de tool gebruikt voor het bepalen van optimaal grondstofhergebruik van vezelmateriaal uit ARN’s post-shredder fabriek in Tiel. Deze fabriek is speciaal ingericht voor het verwerken en hergebruiken van waardevolle materialen die achterblijven in shredder afval. Door het gerecyclede vezelmateriaal optimaal in te zetten in nieuwe producten kan grote winst behaald worden op ecologisch én economisch vlak. Doordat Ecotest de verschillende opties in een dashboard inzichtelijk maakt, is het mogelijk ze tegen elkaar af te wegen.

Lees meer op de praktijkpagina ARN Auto Recycling

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.