Onderzoek hoe Ecotest bedrijven kan helpen om hoger op de prestatieladder te komen

Met verschillende marktpartijen wordt momenteel onderzocht hoe Ecotest bedrijven kan helpen om hogerop te komen op populaire prestatieladders als de CO2 Prestatieladder en de MVO Prestatieladder. Vooral voor de hogere niveaus van de prestatieladders is het belangrijk om te beschikken over een zeer goed kwantitatief inzicht in de eigen waardeketen, zodat concrete verbeteringen en CO2-besparingen kunnen worden ge√Įdentificeerd en doorgevoerd. De partijen waarmee wordt gesproken bevinden zich in de dienstensector en aanleg van infrastructuur. Dit geeft aan dat Ecotest overal in de levenscyclus van waarde kan zijn. De resultaten van het onderzoek worden de komende tijd bekend gemaakt.

Lees meer op de praktijkpagina ARN Auto Recycling

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.